top of page

Retkeilyopastus

Haluaisitko oppia retkeilyn salat, virkistää unohtuneita taitoja tai päivittää retkeilyosaamistasi? Tälle retkelle on helppo lähteä asiantuntevan oppaan johdolla. Seuraavalle retkelle saatat uskaltaa lähteä jo itse.

Retkeilyopastuksessa käymme läpi retkeilyn periaatteet (jokamiehenoikeudet, retkellä tarvittavat varusteet ja välineet, mitä pukea ylle, parhaimmat ajankohdat erilaisille retkille ym.) ja teemme oikean retken maastossa vaeltaen. Tarvittaessa myös keitämme ja kokkaamme.

Kokonaisuus kestää n. 3 h. Pue päällesi rennot, säänmukaiset liikunta- tai ulkoiluvaatteet ja hyvät jalkineet. Ota mukaan myös jonkinlainen kantoväline (reppu tai rinkka) vesien ja mahdollisten ruokatarvikkeiden kantamiseen.

​Ryhmän koko maks. 20 hlöä. Lisäryhmiä perustetaan tarvittaessa.

Lisämaksusta on mahdollisuus tilata ohjelmanjärjestäjältä tarvikkeet tulilla valmistettavaan ateriaan, joka kokataan itse. Kulovaroituksen aikana käytetään keitintä.

Myös lumikenkävuokrausmahdollisuus.

​​Ohjelmanjärjestäjällä on asianmukainen vastuuvakuutus, mutta tarkista myös oman tai yrityksesi tapaturmavakuutuksen voimassaolo. Ohjelmasta on laadittu turvallisuussuunnitelma. Force majeure -tilanteessa ohjelmanjärjestäjällä on oikeus perua tai keskeyttää ohjelma.

bottom of page