top of page

Suunnistusta sopivasti

Tuntuuko, että eksyt helposti uusissa paikoissa? Pelkäätkö kulkevasi ympyrää marja- tai sienimetsällä? Haluaisitko käyttää karttaa tai kompassia, mutta et osaa? Lähde kanssamme oppimaan suunnistuksen alkeet hauskalla ja helpolla tavalla ja/tai testaamaan taitosi suunnistusradalla. Ennakko-osaamista ei vaadita.

Oppaamme antaa sinulle helppoja vinkkejä suunnistukseen kartan ja kompassin avulla. Niiden avulla pääset hyvin alkuun tässä retkeilyssä ja kuntosuunnistuksessa tarvittavassa perustaidossa. Voit hyödyntää suunnistustaitoa arkipäivän tilanteissa, kun vaikkapa liikut oudossa paikassa. Opit testataan metsässä testiradalla, jos niin haluat. Toteuta toiveesi, tule oppimaan.

Kokonaisuus kestää n. 2 h. Pue päällesi rennot, säänmukaiset liikunta- tai ulkoiluvaatteet. Voit ottaa mukaan oman kompassin.

Suunnistukseen tarvittavat välineet saat ohjelmantuottajalta. Sateen sattuessa ohjelmanjärjestäjä tarjoaa myös sadeviitat. ​

​Ryhmän koko maks. 20 hlöä. Lisäryhmiä perustetaan tarvittaessa.

Lisämaksusta on mahdollisuus tilata nokipannukahvit/teet/mehut leivällä tai keittolounas lisukkeineen. Ruokailemme ja kahvittelemme avotulen loimussa.

Myös lumikenkävuokrausmahdollisuus.

Ohjelmanjärjestäjällä on asianmukainen vastuuvakuutus, mutta tarkista myös oman tai yrityksesi tapaturmavakuutuksen voimassaolo. Ohjelmasta on laadittu turvallisuussuunnitelma. Force majeure -tilanteessa ohjelmanjärjestäjällä on oikeus perua tai keskeyttää ohjelma.

bottom of page