top of page

Kaunis hetki hiljaisuudessa

Kun on ensin jaloiteltu kauniissa maisemissa, on hyvä rauhoittua paikalleen. Jostain metsästä, luonnon muovaamasta paikasta, saatamme löytää oman kolon, jossa on mukava levähtää. Katso tulen leiskuntaa tai kuuntele tuulen huminaa. Ehkä haluat vain olla? Oppaan rentoutumisohjauksessa voit antaa levottoman mielen rauhoittua ja irrottaudut arjesta. Kahvittelun jälkeen palaamme lähtöpaikkaan rauhallisin mielin ja energiapatterit ladattuina.

​Kokonaisuus kestää n. 2 h. Ota mukaan avoin mieli, ja pue päällesi rennot, säänmukaiset liikunta- tai ulkoiluvaatteet. Ohjelmanjärjestäjä tarjoaa sadeviitat sateen sattuessa.

​Lisämaksusta on mahdollisuus tilata keittolounas. Ruokailemme ja kahvittelemme avotulen loimussa. Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat järjestäjälle.

Myös lumikenkävuokrausmahdollisuus.

​Ohjelmanjärjestäjällä on asianmukainen vastuuvakuutus, mutta tarkista myös oman tai yrityksesi tapaturmavakuutuksen voimassaolo. Ohjelmasta on laadittu turvallisuussuunnitelma. Like2Hike ei korvaa asiakkaan aiheuttamaa, ohjelman aikana tapahtunutta vahinkoa. Force majeure -tilanteessa ohjelmanjärjestäjällä on oikeus perua tai keskeyttää ohjelma.

bottom of page