top of page

Survival game

Pienellä hiekkatiellä kaukana asutuksesta ajat metsäpeuran kanssa yhteen niin, että autosi romuttuu ajokelvottomaksi. Läheisesi jalka vammautuu niin, että hän ei pääse kävelemään. Pelastuslaitoksen helikopteri pääsee vasta huomena laskeutumaan 500m päässä olevalle kallioaukeamalle. Sinun täytyy lastoittaa potilas, saada hänet hakupaikkaan, tehdä hätämajoite seuraavaa viileää yötä varten ja etsiä jotain syömistä teille. Hmmm, mitä tehdä? Tässä skenaario, johon haemme vastaukset yhdessä tekemällä ja miettimällä, mikä olisi paras tapa selvitä. Tartu tehtävään ja opi kaikkea käyttökelpoista luonnossa selviämisestä.

Kokonaisuus kestää n. 2h. Vaatetukseksi rennot, säänmukaiset liikunta/ulkoiluvaatteet.

Radalla tarvittavat välineet ohjelmantuottajalta. Sadeviitat saa järjestäjältä tarvittaessa.

Max. 15 hlöä/ryhmä ja lisäryhmiä perustetaan tarvittaessa.

Lisämaksusta mahdollisuus saada nokipannukahvit/teet/mehut leivällä. Ruokailu ja kahvittelu nautitaan avotulen loimussa.

Myös lumikenkävuokraus mahdollisuus.

Ohjelman järjestäjällä on asianmukainen vastuuvakuutus, mutta asiakkaan kannattaa tarkistaa oman- tai yrityksen     tapaturmavakuutuksen voimassaolo. Kaikista ohjelmista on laadittu turvallisuus-suunnitelma. Force Major tilanteessa ohjelman järjestäjällä on oikeus perua-, tai keskeyttää tilaisuus.

bottom of page